Wereld importeren met multiverse-core

Een wereld importeren met multiverse-core doe je zo:

Zoek een wereld uit die je wilt uploaden naar je server.

• Zorg dat de wereld is uitgepakt. Dus dat hij niet in een ZIP of RAR bestand zit.
  • Zorg dat de folder naam van de wereld GEEN spaties bevat of andere vreemde tekens.

Stap 3:
Upload de wereld folder naar je server.
De meest bovenliggende map, dus waar je server.properties en je spigot.yml etc zitten.

Stap 4:
Nadat het ge-upload is moet je de wereld importeren. Dit kun je doen via Muiltiverse-Core
Klik hier als je niet weet hoe je Multiverse-Core moet uploaden.

Stap 5:
Nadat Multiverse-Core in je server zit moet je het volgende commando uitvoeren om de wereld te importeren:

Voor een normale wereld:

/mv import <wereld naam> normal

Voor een nether wereld:

/mv import <wereld naam> nether

Stap 6:
Teleporteren naar de geïmporteerde wereld doe je zo:

/mv tp <wereld naam>