Viaversion

Wat is ViaVersion?
ViaVersion is een plugin die er voor zorgt dat Minecraft gebruikers met een nieuwere Minecraft versie jouw Minecraft server alsnog kunnen joinen!
Bijvoorbeeld: Jouw Minecraft server draait op Spigot 1.8, dan kan door ViaVersion iedereen boven 1.8 (bijvoorbeeld 1.12) ook joinen.

Stap 1:
Schakel de server tijdelijk uit en download ViaVersion

Stap 2:
Verbind met je Minecraft server via FTP en upload de ViaVersion.jar naar /plugins (Klik hier voor uitleg)

Stap 3:
Zet de server weer aan.