Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 17-01-2019

Van bungeecord naar spigot

Wil je geen gebruik meer maken van bungeecord en terug gaan naar een losse vanilla/spigot/bukkit server, lees dan dit artikel door.

Stap 1:

Zet de server tijdelijk uit.

Stap 2:

Maak verbinding via FTP.

Stap 3:

Edit de spigot.yml

Stap 4:

In de spigot.yml staat een optie ''bungeecord'', zet deze op false.

Stap 5:

Ga terug naar het hoofdscherm van de server en klik in het linker menu op Bestanden - Config bestanden - Server settings

Stap 6:

Om de server weer te beveiligen moet online-mode op true staan. Dit zorgt ervoor dat andere niet op andermans naam kunnen joinen.

Stap 7:

Zet de server weer aan.