Minetopiasdb

Wil je een Minecraft Minetopia server starten maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Lees dan nu dit artikel over hoe je de plugin MinetopiaSDB installeert.

Stap 1:
Zet de server tijdelijk uit.

Stap 2:
Download Vault
Download WorldEdit
Download WorldGuard
Download EssentialsX

Stap 3:
Download MinetopiaSDB

Stap 4:
Verbind met je server via FTP en upload alle jar files naar /plugins (Klik hier voor uitleg)

Stap 5:
Start de server weer op.

Stap 6:
Maak van de wereld een Minetopia wereld door /wereld add <wereld_naam> te typen.
Bijvoorbeeld: /wereld add world. Je typt world omdat je op dat moment in de wereld world bent.