Ftp accounts & bestanden

In dit artikel wordt het volgende uitgelgd:

• FTP accounts aanmaken
  • Verbinden met FTP
  • Bestanden uploaden naar je website

Stap 1:

Log in op ons webhosting paneel.

Een FTP account aanmaken:
Type in de zoekbalk ''FTP'' in. Klik vervolgens op FTP Accounts.
Je kunt nu op deze pagina een FTP account aamaken.

Verbinden met FTP:
Wij raden aan om WinSCP te gebruiken voor het verbinden met jouw website.
Wanneer WinSCP opgestart is, zorg ervoor dat Adres doelcomputer overeen komt het IP adres van jouw website.
De port is dan 21 en je gebruikersnaam en wachtwoord die weet jij.

Bestanden uploaden:
Je kunt dit op twee manieren doen. Via het paneel of via WinSCP (of een andere FTP client)
Via het paneel, type dan in de zoekbalk ''file'' in. Klik vervolgens op File Manager.

Via WinSCP moet je bestanden uploaden vanaf je computer en in WinSCP bewerken.
Nadat je bent verbonden met WinSCP zoek naar het mapje /httdocs, hierin staan je website files.