Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 17-07-2019

Custom jar uploaden

Staat je gewenste JAR File niet tussen het lijstje op ons paneel? In dit artikel leggen we uit hoe jij je eigen Custom JAR kunt uploaden en kan gebruiken!

Stap 1:
Upload je Custom JAR file in de hoofdmap van je server via een FTP client.(Klik hier voor uitleg)

Stap 2:
Hernoem de JAR naar "custom.jar".

Stap 3:
Open ons Minecraft Server Paneel

Stap 4:
In je main view van je server kies je nu een andere JAR file. Namelijk de Custom.jar

Stap 5:
Nadat je de JAR hebt geselecteerd moet je de JAR zoeklocatie nog wijzigen. Dit doe je door op "Toon Geavanceerde Opties" te klikken.
Vervolgens verander je de "Zoek de JARs in..." naar "Server Hoofdmap"

Stap 6:
Start je server weer op.