Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 23-09-2019

Wachtwoord wijzigen

Het wijzigen van je wachtwoord van je Minecraft server paneel account is gemakkelijk Doe dit als volgt:

Stap 1:
Log in op ons Minecraft server paneel.

Stap 2:
Navigeer naar Profile. Op de profiel pagina kun je vervolgens je nieuwe wachtwoord instellen. Klik daarna op Save.

Het wijzigen van je wachtwoord van het Minecraft server paneel account wijzigd niet het wachtwoord van je XinsHosting account. Lees hieronder hoe je het wachtwoord van je XinsHosting account moet wijzigen.

Stap 1:
Log uit op onze website.

Stap 2:
Klik op Login en vervolgens op Wachtwoord vergeten. Vul nu het e-mailadres in dat gekoppeld is aan het XinsHosting account waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.

Stap 3:
Open de ontvangen mail en klik op de bijgevoegde link. Vul op de geopende pagina je nieuwe wachtwoord in. Nu kun je inloggen met het nieuwe wachtwoord.