Zoek antwoorden

Bekijk de categorie├źn hieronder om te zoeken naar antwoorden op jouw vragen.

Dit artikel is voor het laatst bewerkt door: Jasper Veldhuizen op 10-07-2019

Over ons

Hoe is XinsHosting ontstaan?

Maart 2015 kwamen er plannen om een eigen hosting bedrijf te starten. Dit kwam, omdat ik bevriend was met iemand die een eigen hosting bedrijf had. Hier kwam mijn inspiratie vandaan om voor mijzelf te beginnen. Ik heb hem, gek genoeg, nooit om hulp gevraagd en dus heb ik alles zelf moeten ontdekken.

XinsHosting begon (4 jaar geleden) met een kleine HDD dedicated server, die schijnbaar veel te duur was. Gelukkig hebben we uiteindelijk onze vaste plek gevonden en we zijn er heel blij mee met hoe het allemaal verloopt. (Deze nieuwe plek voldoet uiteraard aan de behoeften en wensen van onze klanten)

Hoe lang bestaat XinsHosting?

Op dit moment bestaan wij 4 jaar.

Wie zitten er in het XinsHosting team?

Twee jaar lang heb ik alleen gewerkt. In 2017 kwam Ian in het team als developer. Hij hielp mij veel met de technische kant van de website van XinsHosting. In 2018 hebben Wessel en Dylan zich bij het team aangesloten. Zij zitten in het support team en zijn dus nodig om al onze klanten te ondersteunen. Half 2019 heeft Dylan het team helaas verlaten.

Hoe gaat het met XinsHosting?

Super! We hebben recent, 27-12-2018 onze nieuwe website gelanceerd. Deze is vele malen complexer en een stuk klantvriendelijker! Ons plan is om voorlopig nog in de lucht te blijven!


Wist jij dat we al meer dan 3273 support tickets hebben beantwoord?